Ústecká komunitní nadace


Regionální a komunitní rozvoj

Dobročinný golfový turnaj Ústecké komunitní nadace

Naše nadace je v Ústeckém regionu známá zejména pořádáním tzv. benefičních večeří. Nicméně, ne všem vyhovuje předepsaný dress code a přesné dodržování pravidel etikety. Proto jsme se rozhodli vyvážit „vážnost“ atmosféry benefiční večeře, odlehčeným a sportovními výkony opentleným dobročinným golfovým turnajem, který ač v jiné formě, podporuje nadále myšlenku individuálního dárcovství a rozvoje dobročinnosti.

vybíráme od 17.5.2017

Dobročinný golfový turnaj Ústecké komunitní nadace

0 Kč
vybráno 0 % z 200 000 Kč
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Každý z vás se může zapojit a podpořit naše úsilí, aby se nám na Ústecku žilo lépe. Abychom žili v příjemném prostředí, bylo dobře postaráno o ty, kteří to potřebují a dali jsme šanci uplatnění mladé generaci. Co proto musíte udělat?

Účastnit se osobně našeho turnaje a přispět skrze příspěvek za startovné. Svou účast prosíme nahlaste Katce Valešové na email. katka@komunitninadace.cz a nebo pokud z nejrůznějších důvodů nemůžete přijít a přesto byste nás rádi podpořili, můžete si pořídit startovné virtuální. Jako poděkování za váš příspěvek obdržíte památeční kartu s věnováním a podpisem hlavní hosta turnaje Marka Nového.  

Staňte se členy našeho týmu, již teď!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu