ICOS Český Krumlov, o.p.s.


Děti, mládež, rodina Regionální a komunitní rozvoj

RODINNÉ CENTRUM KRUMLÍK

Rodinné centrum Krumlík funguje od roku 2011 pod neziskovou organizací ICOS Český Krumlov, o.p.s. Provozujeme dětskou skupinu jako doplněk k nedostatečné síti mateřských škol. Zajišťujeme obrovskou škálu volnočasových i vzdělávacích aktivit pro děti i rodiče, pořádáme příměstské i pobytové tábory. Každý rok využijí služeb a aktivit RC stovky rodin.

vybíráme od 27.4.2017

Podpořte činnost Rodinného centra Krumlík

72 520 Kč

přispělo

51 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz

Rodinné centrum Krumlík působí na největším českokrumlovském sídlišti Mír. Staráme se o děti od prvních krůčků až po práh dospělosti.

  • Péče o děti v rodinném centru - tzv. dětská skupina - každý všední den 7 až 15:30
  • Kroužky pro děti - tvořivé, hudební, pohybové, ...
  • Příměstské i pobytové tábory - každý rok několik témat pro různé věkové skupiny dětí, tábory pro děti s problémy v chování a klienty Podpory rodin a dětí
  • Semináře, kurzy - témata jako péče o děti, pedagogika, psychologie, nové přístupy ve výchově či rozvoj osobnosti rodiče
  • Cvičení pro děti, maminky po porodu
  • Poradenství
  • Volná herna v prostorách rodinného centra
  • Volnočasové akce pro děti a jejich blízké (Pohádkový les, ICOSí slavnost - dětské odpoledne, rodinný běh v rámci Krumlovské 11, ...)



http://krumlik.krumlov.cz

Zajištění provozu a aktivit Rodinného centra stojí v posledních letech více než 3 mil. Kč. Tržby od uživatelů služeb (dětská skupina, tábory,...) činí cca 1,1 mil. Kč. Dětská skupina je dofinancována MPSV ČR (cca 1,5 mil. Kč), zbytek prostředků si musíme každoročně zajistit z dalších zdrojů (obce, kraj, dotace MPSV, nadace, individuální dary). Každý dar pomáhá zkvalitňovat a rozšiřovat nabídku služeb či nutnou obnovu vybavení. Za každý dar děkujeme!
Dětská skupina Rodinného centra Krumlík je držitelem Značky kvality. Certifikát Značka kvality udělilo našemu RC na základě hloubkového auditu MPSV ČR v listopadu 2021.

Zřizovatel Rodinného centra ICOS Český Krumlov, o.p.s. je držitelem Značky Spolehlivosti, kterou obdržel koncem roku 2021 a ICOS se tak zařadil ke 24 organizacím v ČR, které prošly nezávislým hodnocením a mohou se pyšnit titulem “Prověřená veřejně prospěšná organizace”.

Značka potvrzuje dárcům i veřejnosti spolehlivost organizace i z hlediska hospodaření s financemi.


Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Krumlík je láska!

K.Š.