Občanská poradna Třebíč, z. s.


Legislativa a právní pomoc Sociálně znevýhodněné skupiny

Propagace našich bezplatných služeb pomocí letáků

Občanská poradna Třebíč, z. s. poskytuje bezplatné sociálně právní poradenství lidem, kteří se ocitli v tíživé životní situaci. Proto, aby se o našich službách dozvědělo co nejvíce klientů, je třeba být vidět. K tomu poslouží letáky i další informační materiály. A na jejich nákup získané finanční prostředky použijeme. Ceníme si Vaší podpory i jakéhokoliv příspěvku.

vybíráme od 18.4.2017

Pomozte nám zviditelnit naši bezplatnou službu

Získané finanční prostředky použije Občanská poradna Třebíč, z. s. na výrobu letáků a informačních materiálů odkazující na naše služby. Tak se o nás dozví co nejvíce klientů, kterým můžeme pomoci. Děkujeme z celého srdce!
100 Kč

přispěli

2 lidé
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Již celých 17 let poskytuje Občanská poradna Třebíč, z. s. bezplatné sociálně právní poradenství lidem, kteří se ocitli v tíživé životní situaci či neznají svá práva. 
Poradenství nabízíme zejména v těchto oblastech: dluhy a oddlužení, bydlení, rodinné a mezilidské vztahy, majetkoprávní vztahy, ochrana spotřebitele a jiné. Návštěva poradny může být prvním krokem k řešení a ke zjištění, že na nepříznivé okolnosti nemusíte být sami. 
Proto, aby se o našich službách dozvědělo co nejvíce klientů, je třeba být vidět. K tomu poslouží letáky, plakáty i další informační materiály. 
Nesmírně si ceníme Vaší podpory i jakéhokoliv příspěvku. 
Získané finanční prostředky použijeme na nákup letáků a dalších informačních materiálů. 
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu