Waldorfská základní škola a mateřská škola Wlaštovka Karlovy Vary o.p.s.


Vzdělávání a výzkum Děti, mládež, rodina

Budujeme školu

V roce 2012 jsme založili novou školu a s nadšením sledujeme její růst. Brzy se však už nevejdeme do stávající budovy. Mnohokrát jsme zvládli nemožné díky pomoci dobrých lidí ochotných se na věci podílet. Z vybraných peněz budeme financovat projekt a následně realizaci rozšíření prostor školy, abychom měli dost místa pro všech 9 tříd, školku i řemeslné dílny a další specializované učebny.

vybíráme od 1.2.2017

Wlaštovka - dostavba školy

V roce 2012 jsme založili novou školu a s nadšením sledujeme její růst. Brzy se však už nevejdeme do stávající budovy. Mnohokrát jsme zvládli nemožné díky pomoci dobrých lidí ochotných se na věci podílet. Z vybraných peněz budeme financovat projekt a následně realizaci dostavby školy, abychom měli dost místa pro všech 9 tříd, školku i řemeslné dílny.
34 882 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Waldorfská základní škola a mateřská škola Wlaštovka Karlovy Vary o.p.s. je nestátní nezisková organizace. Vznikla z iniciativy rodičů, pedagogů a dalších sympatizantů. Její vzdělávací program je vystavěn na principech waldorfské pedagogiky, která se řadí k alternativním pedagogickým směrům usilujícím o reformu a humanizaci ve vzdělávání. V zájmu zpřístupnění všem sociálním vrstvám, byla od počátku snaha školné minimalizovat na spíše symbolickou úroveň a prostředky získávat i z dalších zdrojů (dary, granty atd.).

V současné době využíváme krásnou školní budovu v blízkosti lázeňských lesů, kterou máme v pronájmu od města Karlovy Vary. Brzy se však už do ní všichni nevejdeme. Mnohokrát jsme zvládli nemožné díky pomoci dobrých lidí ochotných se na věci podílet. Z vybraných peněz budeme financovat projekt a následně realizaci dostavby školy, abychom měli dost místa pro všech 9 tříd, školku i řemeslné dílny. Děkujeme všem, kdo se rozhodnou pomoci projektu, který usiluje o to, aby děti v karlovarském kraji měly možnost se vzdělávat s pomocí uměleckých prostředků prožitkem s radostí a chutí.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Držíme palce! Katka a Michal Zavadilovi

Michal Zavadil
1 000 Kč

Pro naše děti, pro naši lepší budoucnost.

Ludmila Homoláčová

Posilam dobrovolnou castku 5000 Kc jako sponzorsky dar Vasi skole Wlastovka. Dekuji.

Petra Stepan

Petra Stepan
5 000 Kč

Dobroden ;-)

Zuzana Radostová
467 Kč

Omnia sponte fluant absit violentia rebus .. :-)

Ludek Haak