Auto*Mat


Osvěta a poskytování informací Životní prostředí

Do práce na kole

Hledáte smysluplný dárek pro své přátele, blízké a zároveň chcete podpořit udržitelná, moderní a živá města, ve kterých je radost žít? Motivujte je, aby do práce jezdili šetrně a zdravě! ___________________________________________________________________ Podpořte nás libovolnou částkou startovného a jako poděkování dostanete 1 x voucher Do práce na kole zdarma.

Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Po vzoru Berlína či Kodaně každoročně popularizujeme cyklistickou dopravu – motivujeme obyvatele měst, aby si vyzkoušeli jezdit do práce na kole, a také jejich zaměstnavatele, aby jim k tomu vytvářeli dobré podmínky. Naposledy se nám podařilo zapojit už 10 800 lidí z 1 825 firem ve 27 městech.

Naším dlouhodobým cílem je podpořit pozitivní dopravní návyky obyvatel měst tak, aby se více z nich dopravovalo do zaměstnání kombinací hromadné dopravy, chůze a jízdy na kole či na koloběžce. Tyto způsoby jsou k městu a jeho obyvatelům nejšetrnější a zároveň prohlubují vztah obyvatel k prostředí jejich měst.

Vidíte to podobně? Přidejte se k nám, darujte pravidelně a staňte se tak členy Klubu přátel Auto*Matu!

Právě vaše dary nám zajišťují nezávislost a možnost plánovat naše aktivity koncepčněji a zasáhnout jimi větší část veřejnosti.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Je to krasný nápad, naše lepší budoucnost.Držím palce!

Alexandra Pěchoučková
1 000 Kč

Díky za podporu! I díky Vám se o ni můžeme snažit.

Auto*Mat