Nadační fond Podpořit


Děti, mládež, rodina Lidé s postižením

Přispějte na aktuální příběh na Podpořit.cz

Jsme tu pro všechny, kteří potřebují pomoc. Vždy se snažíme pomáhat tam, kde je to právě teď potřeba. Pojďte do toho s námi a podpořte aktuální příběh, kterému se snažíme pomoct. Potřebujete potvrzení o daru? Stačí nám po odeslání daru napsat na info@podporit.cz.

Přispějte na aktuální příběh na Podpořit.cz

Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

Právě teď pomáháme tomuto příběhu.


Věříme, že každý člověk je výjimečný, a že každý výjimečný člověk pomáhá těm, kteří v životě neměli tolik štěstí jako on sám.

Někdy to může být složité a těžké, ale proto jsme tu my, abychom dobré skutky dělali dostupnější. Chceme přinášet radost Vám samotným, ale i těm kterým díky Podpořit pomáháte.



Komu jsme už pomohli?

Terezce z Prahy, která trpí mozkovou obrnou. Aby mohla začít chodit do školky, potřebovala speciální sluchátka a lekce logopedie. To jsme pro ni dokázali zařídit.

Olomouckému mobilnímu hospicu Nejste sami jsme pomohli získat penízky na notebook, který teď slouží lékařům v terénu pro monitorování pacientů.

V době koronaviru jsme pomohli Chráněnému bydlení Ovečka, kde žijí lidé s psychickými onemocněními, kteří se o sebe nemohou starat sami. Zajistili jsme jim potřebné jednorázové roušky, rukavice a dezinfekční mýdla. 

A spoustě dalším. Všechny příběhy, kterým jsme pomohli naleznete na této stránce.

Jak funguje dobroprojekt od Nadačního fondu Podpořit?


Online nakupování a konání dobrých skutků. Tyto dvě na první pohled odlišné činnosti jsme dokázali spojit v jednu a získat tak pro dobrou věc stovky tisíc korun. Mimo online nakupování je možné na naše příběhy přispět i bankovním převodem nebo platební kartou.
Podpořit.cz je nástroj, se kterým přispějete na dobrou věc dvěma kliknutím myši a bez útraty jediné koruny. Je to možné díky online nákupům. Stačí když před svým nákupem vyhledáte daný e-shop přes Podpořit, prokliknete se do něj a nakoupíte jako vždy. Po provedení nákupu pošle obchod až 25 % z ceny objednávky na dobrou věc. V praxi to funguje tak, že když si chcete objednat sluchátka, vyhledáte na Podpořit.cz elektro a do obchodu se prokliknete. Potom nakoupíte stejně jako vždy. Jakmile objednávku dokončíte, obchod za to že jste přišli přes Podpořit, pošle část své marže na dobrou věc. 

Může to být ještě snazší? 

Může! Když si chcete celý postup usnadnit, stačí si stáhnout doplněk do prohlížeče. Jakmile pak navštívíte některý z partnerských e-shopů, vyskočí Vám tlačítko, po jehož stisknutí automaticky přispíváte a nemusíte se tak bát, že na Podpořit zapomenete.

Kde se o nás mluvilo?

Článek o Podpořit na CzechCrunch.cz
Článek o Podpořit ve Forbes.
Článek o Podpořit na StartupJobs.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

miluju danusi

Běla Zemanová
70 Kč

:DD

Eliška Pavlíčková
70 Kč

Ať se daří! 👍

Michal Port
1 000 Kč

Přeji, aby se cílová částka vybrala co nejdříve :)

Dárce

Test

Ondřej Machač
400 Kč

Hodně zdraví a štěstí v životě!

Ondřej H.

Držím palce 🍀

Blanka
1 000 Kč

Wishing you all the best! ❤️

Dárce
500 Kč

🙏✌️

Josef Matějka
113 Kč

Ahoj, jsi borka:-) Na závodech to roztočíme:-)

Pavel Lipár
500 Kč