Pestrá, o.p.s.


Lidé s postižením Zvířata

Pestrá psí školka - program výchovy štěňat

Aby mohl asistenční pes pomáhat svému páníčkovi na sto procent, musí mít tu správnou průpravu už jako štěně. Výchova štěněte trvá přibližně rok a půl a probíhá výhradně v domácím prostředí dobrovolníků-vychovatelů. Náklady na pořízení, krmení, hračky, pomůcky a veterinární ošetření 14 štěňat v naší Pestré psí školce ročně činí 700 000 Kč a daří se hradit díky štědrosti jednotlivých dárců. Pomozte našim štěňatům nastartovat kariéru asistenčního psa. Staňte se pravidelným podporovatelem výchovy štěňat v Pestré psí školce budoucích asistenčních psů. Děkujeme.

vybíráme od 19.12.2016

Podpořte výchovu štěňat

Naším cílem je částka 700 000 Kč. Zde na portále Darujme.cz se díky štědrosti dárců podařilo vybrat již:
177 506 Kč

přispělo

62 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Asistenční psi pro děti a dospělé s různými druhy postižení přecházejí do speciálního výcviku přibližně v roce a půl. Co ale dělají, když jsou ještě štěňátka? Kdo se jim věnuje? Jak se připravují na svou zodpovědnou úlohu? Štěňata vychovávají dobrovolníci, kteří je bez nároku na honorář vypiplají a naučí je slušnému chování doma, v dopravních prostředcích a v obchodě, dále hygieně, chůzi u nohy, přivolání na jméno a další základní a nejdůležitější cviky. Této obsáhlé práci se štěnětem říkáme výchova. Staňte se pravidelným podporovatelem výchovy štěňat v Pestré psí školce budoucích asistenčních psů.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Na odměny pro pozitivní motivaci budoucích asistentů. :-)

Dominika Ficnerová

Nevím, který to potřebuje víc, ale všichni se rozhodli pomáhat a tím vlastně vzdát se sami sebe... Tak to nechávám na vašem uvážení.
Děkuji a přeji mnoho úspěchů.

Ilona Prček Jindřichová
500 Kč

Přeji mnoho úspěchů při výchově
pejsků, ať se daří.

Yvonne Kubátová
3 000 Kč

Touto částkou přispěli žáci 2.Zš Hořovice.

2.Zš Hořovice
1 300 Kč

Díky za Vaši práci a pomoc.

Dárce
1 000 Kč

Děkuji za Vaši záslužnou činnost.

Jiří Čech
1 000 Kč