5. října 2023 | Online fundraisingové tipy

A zase nové webináře: Case study z online fundraisingu a telefundraising od A do Z

Letošní podzim jsme opět rozjeli vzdělávání naplno. Online fundraisingový akcelerátor Na vlně kampaně je v plném proudu a teď nás čekají další pecky. Krom druhého webináře Lukáše Hejny (více v předchozím článku) jsme domluvili současná výrazná jména českých fundraisingových vod – Dominiku Juhásovou
a Martinu Neradovou. S Dominikou nahlédneme přímo do střev jedné
z konkrétních kampaní Svobody zvířat a zahledíme se na online fundraisingové
a LGLC úspěchy i neúspěchy, s Martinou pak probádáme telefundraising a ukážeme si, že bychom volání měli začít brát pořádně vážně a co vše nám může přinést.
Hlaste se!

Všechny webináře jsou pro organizace zaregistrované na Darujme.cz zdarma.

Case study Svobody zvířat aneb jak na LGLC

lektorka: Dominika Juhásová, vedoucí oddělení fundraisingu v organizaci Svoboda zvířat
úterý 24. 10. od 10:00 do 11:30, online webinář
Společně s Dominikou nahlédneme do kuchyně jedné konkrétní kampaně. Webinář bude zaměřený na téma online fundraising a LG/LC (Lead Generation Lead Conversion). Těšit se můžete na praktické ukázky z kampaňování, příklady toho, co fungovalo a co naopak nefungovalo, jakou roli sehrál e-mail marketing, sociální sítě nebo zapojení influencerů. Podíváme se také na tipy na to, jak měřit a vyhodnocovat výsledky.

Přihlásit se můžete tady.

Dominika Juhásová

Dominika Juhásová


Telefundraising: Jak díky volání znásobit úspěchy online fundraisingu

lektorka: Martina Neradová, Zachraň jídlo, Svoboda zvířat, Koalice za snadné dárcovství

středa 22. 11. 10:00 – 11:30, online webinář

Proč byste měli vašim dárcům volat? A jak to prakticky provést? Jak spočítat náklady, měřit úspěšnost a jak to vysvětlit „doma“ v organizaci? A hodí se vůbec telefundraising i pro malé organizace? Online fundraising je dnešní „must have“. Bez telefonování ale jeho potenciál využíváme jen částečně. Co nám v práci s individuálními dárci může přinést telefundraising, jak může naboostovat náš úspěch v kampaňování a pomoci získat i udržitelnost v podobě získání pravidelných dárců, nám ukáže Martina Neradová, která se daným tématem zabývá už od roku 2015. Začínala jako callerka v Amnesty International, nyní spolupracuje na budování základny individuálních dárců v Zachraň jídlo a ve Svobodě zvířat, kde vede telefundraisingový tým. Je také součástí výkonné rady Koalice za snadné dárcovství.

Na webináři získáte základní výbavu pro úspěšné volání. Dozvíte se, koho najmout, co říkat, co nejvíce motivuje dárce k darování, jak má vypadat správný callscript nebo co obnáší provozovat infolinku. Probereme také důležitost péče o ty, kteří volají.

Na Martinu se hlaste zde.

Martina Neradová

SYSTÉM DARUJME.CZ VYUŽÍVAJÍ

Armáda spásy Člověk v tísni Greenpeace Adra Lékaři bez hranic Dejme dětem šanci