Charita Zábřeh


Kultura, umění a historie Lidé s postižením

VZPOMÍNKA 2023

Benefiční koncert domácí folk&country kapely MADALEN a jejich hosta na podporu nemocného MAREČKA. Již 27. ročník se uskuteční v neděli 5. 11. 2023 od 17:00 hodin tradičně v zábřežském Katolickém domě.

vybíráme od 18.10.2023

CHCI PODPOŘIT AKCI A POMOCI SVÝM DAREM

Dle osobních možností si vyberte cenu své "vstupenky" na benefiční koncert:
20 000 Kč
vybráno 50 % z 40 000 Kč

přispělo

28 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Benefiční koncert domácí folk&country kapely MADALEN  a jejich vzácného hosta: jihočeské folkové skupiny EPYDEMYE, držitele žánrové ceny Anděl 2015 za desku "Kotlina". Muzikantské vzpomínání na bývalé členy kapely Honzu Šebestu a Standy Hojgra.
V pořadí již 27. ročník benefice se uskuteční v neděli 5. 11. 2023 od 17:00 hodin, tak jak bývá zvykem v sále zábřežského Katolického domu.
Letos na podporu pětiletého MAREČKA MILERA původem ze Šumperka. Na první pohled je to naprosto normální, zdravý chlapec. Narodil se ale s velice vzácnou metabolickou poruchou nazvanou LCHAD. Schází mu enzym, který štěpí tuky, tělo si tedy nedokáže vytvořit vlastní energii. Z důvodu závažnosti diagnózy je poslední rok kontinuálně připojen na infuzi glukózy, bez které dochází k rozpadu svalů. Za svůj krátký život strávil více než 400 dní v nemocnici, a i proto se rodina přestěhovala do Olomouce. Nyní se o Marečka stará maminka sama doma 24 hodin denně pod záštitou mobilního hospice. Její příběh o tom, jak se snaží svému synovi zařídit krásný život, najdete zde.  
Zakupte si virtuální vstupenku a symbolickým dobrovolným příspěvkem podpořte snahu o jeho co nejvíce normální život. Dobrovolné vstupné letos pomůže tomuto chlapci pořídit potřebnou speciální výživu, rehabilitační a vzdělávací pomůcky, jelikož prozatím nemůže do kolektivu ...  Za jakoukoliv podporu a ochotu pomáhat druhým moc děkujeme!
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Lituji, že jsem nemohl přijet na určitě hezký koncert osobně, tak jako dárek posílám toliko, kolik bych stejně i více projel. Madalen, Epydemii i ostatním poklona a dík za nápad! Laďa Kubajs...🤠

Ladislav Kubajs Kubín
1 000 Kč

,💗💗💗

Edita Cichova
1 000 Kč

Držím palce. Jste inspiraci! Mareckovi hodně krásných zážitku přeji. Ilon

Ilona Leichtova
1 000 Kč

Kéž se sbírka rozroste, tak aby na vozík vyšlo 🙏

Kateřina Mrázová
100 Kč

Moc přeji Marečkovi i jeho mamince spoustu síly,odvahy a co nejvíce pozitivní energie.❤️❤️

Stanislava Švubová