Pexeso, z.s.


Děti, mládež, rodina

Tvoříme bezpečný prostor na zahradě Pexesa

S vaším příspěvkem můžeme pomoci lektorkám a dětem v Dětském klubu s montessori prvky. Zajistíme pro ně bezpečné a klidné zázemí na zahradě Pexesa.

vybíráme od 4.10.2023

Tvoříme bezpečný prostor na zahradě Pexesa

Již devátým rokem 3 x týdně v Pexesu probíhá dopolední školička pro děti od 2 let bez rodičů - Dětský klub s montessori prvky. Děti si během dopoledne v pestrém programu užijí vzdělávací aktivity s montessori pomůckami, tvoření, sportování v tělocvičně i hry venku na zahradě Pexesa. Vzhledem k tomu, že děti přichází ve 2 letech, je třeba, aby prostor pro ně byl bezpečný. Rádi nechali postavit branku na zahradě Pexesa. Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat. Vaše Pexeso, z.s.
3 200 Kč

přispělo

7 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Již devátým rokem 3 x týdně v Pexesu probíhá dopolední školička pro děti od 2 let bez rodičů - Dětský klub s montessori prvky. Děti si během dopoledne v  pestrém programu užijí  vzdělávací aktivity s montessori pomůckami, tvoření, sportování v tělocvičně i hry venku na zahradě Pexesa.  Pro rodiče i děti je to většinou první možnost vyzkoušet si vzájemné odloučení, zažít jiný režim a připravit se na přechod do MŠ. Vzhledem k tomu, že děti přichází ve 2 letech, je třeba, aby prostor pro ně byl bezpečný a lektorky měly klid na vzdělávací aktivity. Z toho důvodu bychom rádi nechali postavit branku na zahradě Pexesa. V současné době máme mobilní ratanovou, která je nedostačující - děti v klubíku jsou zvídavé a mají tendenci ratan zdolávat a prozkoumávat širší část zahrady… :).

Doposud se nám nepodařilo najít dotační výzvu, která by umožnila financovat branku.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.
Vaše Pexeso, z.s.


Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu