Nadace České spořitelny


Regionální a komunitní rozvoj

Dokážeme víc: Projektor pro Prádelnu

Podpoř život v centru města, podpoř Prádelnu! Prádelna otevře své brány i v roce 2022. Potřebuje však projektor, který jsme si zatím museli složitě půjčovat. Užijme si v Prádelně další filmové projekce, přednášky, výstavy, koncerty a setkání. Každou darovanou korunu navíc Nadace ČS zdvojnásobí!

vybíráme od 21.2.2022

Zdvojnásobení částky!

Vybranou částku Nadace ČS zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč.
15 800 Kč
vybráno 144 % z 11 000 Kč

přispělo

17 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Prádelna je místem pro setkávání a seberealizaci. V centru města díky ní vznikl prostor otevřený pro všechny, kde může každý jen tak pobýt nebo něco uspořádat. Prádelnu jsme jako spolek otevřeli v červenci 2021. Od té doby jste tu společně upořádali více než 50 akcí, koncertů, filmových projekcí, výstav, přednášek, setkání.

Odpracovali jsme tu stovky hodin práce na postupném zvelebování a opravování prostor. Díky grantu Nadace VIA a České spořitelny jsme se mohli do všeho postit naplno, pořídit osvětlení do prostoru, reproduktory, materiál na opravy atd.. 

Nyní bychom rádi vybrali na projektor, který by v Prádelně složil všem na trvalo pro všechny akce a byl by dostatečně silný na tak velký prostor. Zatím jsme si ho museli složitě na každou akci půjčovat. Prádelna bude otevřená i pro vaše nápady akce v roce 2022. Nedokážeme to však bez vás! Každou korunu, kterou nám na projektor přispějete, navíc Nadace České spořitelny zdvojnásobí až do výše 20 000 Kč!

Když se nám podaří cílovou částku vybrat, tak budou moci pokračovat filmové projekce ze série KineDok, které jsem už pořádali v minulém roce. A hlavně si budete moci projektor půjčovat pro své akce v Prádelně i vy! Minulý rok tu třeba promítala krumlovská odnož festivalu Jeden Svět. 

Děkujeme! Tým Prádelny.  
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Přeji Pradelne mnoho pěkných akci!

Kocour
400 Kč