Fandi mámám z. s.


Aktuálně - spolu proti Koronaviru Sociálně znevýhodněné skupiny

Fandi mámám na druhou

Vizí organizace Fandi mámám je, aby vybrané maminky samoživitelky, kterým projekt pomohl z tíživé životní situace, jako svoji práci a tedy i příjem do rodinného rozpočtu, měly právě pomáhání ostatním maminkám samoživitelkám. Již máme první dvě maminky samoživitelky, kterým můžeme vyplácet pravidelně měsíční odměnu za jejich práci. Jsou jimi Lenka Kate Ulrich a Ivana Vávrů, které pro Fandi mámám pracují na denní bázi a pomáhají tak udržet chod organizace, která funguje především na dobrovolnících a ještě více pomáhat maminkám samoživitelkám a jejich dětem. Vzhledem k náročnosti práce, jak časové, tak i její náplní bychom chtěli zvýšit oběma úvazek a současně bychom rádi rozšířili i náš tým o další přivýdělky maminek, které by nám s projektem pomáhaly.

Fandi mámám!

Děkujeme, že fandíte s námi maminkám samoživitelkám a jejich dětem. Váš dar si můžete odečíst z daní. Na konci roku Vám zašleme potvrzení.
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!


Vizí organizace Fandi mámám je, aby vybrané maminky samoživitelky, kterým projekt pomohl z tíživé životní situace, jako svoji práci a tedy i příjem do rodinného rozpočtu, měly právě pomáhání ostatním maminkám samoživitelkám. 

Z naší několikaleté zkušenosti víme, že právě samoživitelky, které projektem samy prošly a staly se pak dobrovolnicemi, dokáží ostatním maminkám, které zůstaly na své děti samy, pomáhat tím správným způsobem. Nejen, že mají podobné zkušenosti a dokáží se tak do situace jiných maminek vcítit, zároveň také vědí, co projekt obnáší a často tak maminky, které se bojí odsouzení, nebo se za svoji situaci stydí, dokáží zbavit strachu z předsudků. 

Již máme první dvě maminky samoživitelky, kterým můžeme vyplácet pravidelně měsíční odměny za jejich práci.  Jsou jimi Lenka Kate Ulrich a Ivana Vávrů, které pro Fandi mámám pracují na denní bázi a pomáhají tak udržet chod organizace, která funguje především na dobrovolnících, a ještě více pomáhat maminkám samoživitelkám a jejich dětem.  

Lenka má na starosti administrativu spojenou s provozem organizace, péči o maminky a také je stále jako dobrovolnice delegátkou pro Prahu. 

Ivana je koordinátorkou dobrovolných delegátek ze všech krajů, které pomáhají s náborem a ověřováním maminek samoživitelek z celé České republiky. Stejně jako Lenka ke své práci ve svém volném čase pracuje ještě jako dobrovolná delegátka 
pro Ústecký kraj.  

Vzhledem k náročnosti práce, jak časové, tak i její náplni, bychom chtěli zvýšit oběma úvazek a současně bychom rádi rozšířili i náš tým o další přivýdělky maminek, které by nám s projektem pomáhaly. 

Líbí se vám náš záměr? Budeme rádi, když nám na něj přispějete! 
 
Děkujeme, že fandíte s námi! 

Žaneta Slámová a Petra Květová Pšeničná 
zakladatelky Fandi mámám



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Děkujeme za to, co děláte a fandíme 💕

Lucie a její chlapci
500 Kč

Hodně štěstí, všem maminkám!!!

Kateřina Černá
300 Kč