Probuďme Nusle, z.s.


Regionální a komunitní rozvoj

#měnímenusle, měňte je s námi!

Jsme hybatelem nuselského dění. Sdružujeme nejaktivnější a nejangažovanější jedince z naší čtvrti, kteří mají nápady, schopnosti a energii posouvat naši čtvrť kupředu – a společnými silami se nám daří velké věci. Nusle se nám zkrátka mění pod rukama. A s vaší podporou toho dokážeme ještě mnohem, mnohem víc.

vybíráme od 23.3.2021

#měnímenusle, měňte je s námi!

www.probudmenusle.cz www.facebook.com/probudmenusle www.instagram.com/probudmenusle www.linkedin.com/probudmenusle e-mail: spolek@probudmenusle.cz
12 804 Kč

přispělo

10 lidí
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Jsme občanský spolek, který rozhýbává dění v Nuslích. Už osmou sezonu provozujeme komunitní zahradu. Otevřeli jsme kulturní kout v parku Jezerka, kde pořádáme i letní kino. Organizujeme největší nuselskou komunitní akci roku Zažít město jinak. Oživili jsme tradici Nuselského masopustu. Šestým rokem běháme každoměsíční komunitní běh Podnuselák v parku Folimanka. Osazujeme městské záhony. Děláme pravidelná sousedská setkání. Píšeme o nuselské architektuře a historii, a upevňujeme tak pouto místních ke své čtvrti. Pořádáme populární bleší trh Nuselské blešky a originální slavnost Nusle dětem. Založili jsme platformu Nuselské přešlapy, kde ve spolupráci s úřady a s pomocí angažovaných občanů řešíme uklizenost ulic i další problémy veřejného prostoru. Vyrábíme chodníkové kareláže a mozaiky a do nuselských ulic instalujeme originální květináče. Podporujeme dobré místní podniky nezištnými recenzemi. Vybudovali jsme síť Vstřícné místo, v jejímž rámci uvědomělé podniky poskytují služby navíc. Natáčeli jsme s Českou televizí, s TV Praha, s TV Nova i se CNN Prima News. A děláme a chystáme toho daleko víc.

Nusle se nám zkrátka mění pod rukama. Pokud se vám líbí, co děláme, ale nemáte čas či možnost aktivně vypomoci, velmi oceníme i váš finanční příspěvek. S vaší podporou totiž dokážeme ještě větší věci.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Pro Nusle.

Zdenka Lukáčová
500 Kč

:) těším se na projekty 2022!

Hana Hendrychová
1 500 Kč

Cením si toho, co v Nuslích děláte. Díky.

Iva Peterková

Moc si vážím toho, co děláte. Bohužel nemám tolik času na osobní zapojení, tak si zasloužíte alespoň mou finanční podporu.

Michaela Dudáčková