Tady to mám rád, z.s.


Lidé s postižením Osvěta a poskytování informací

Vařím pro dobrou věc

Přispějte na realizaci dobročinného osvětového Restaurant day Vařím pro dobrou věc, jehož výtěžek bude použit na podporu dospělých lidí s PAS (porucha autistického spektra). Akce se bude konat 2.4. v Björnsonově sadě v Brně za podpory účastníků soutěže MasterChef Česko. Díky vaší podpoře bude moci pozvat ještě další zajímavé hosty.

vybíráme od 19.1.2021

Vařím pro dobrou věc

Osvětový Restaurant day na podporu lidí s PAS.
1 100 Kč

přispěli

3 lidé
Přispět v :
zabezpečeno Darujme.cz
Když jsme přemýšleli, jak zajímavým způsobem přiblížit lidem život člověka s PASem, seděli jsme v kuchyni, všichni u jednoho stolu, a řekli jsme si, že jídlo je to, co nás všechny spojuje. Tak začal vznikat osvětový projekt „Vařím pro dobrou věc“. 

Rozhodli jsme se za podpory účastníků kulinářské TV soutěže MasterChef Česko zorganizovat dobročinný osvětový Restaurant day, který proběhne 2.4. 2022 v Björnsonově sadě v Brně. Kromě velkého množství stánků s dobrým jídlem, lokálními potravinami a osvěžujícími nápoji, se můžete těšit na bohatý doprovodný program. 
V průběhu celého dne budou probíhat COOKING SHOWS a dovíte se jaké je cestovat životem s PASem. Grafika dívky s PASem Vás provede svým životem od narození do dospělosti.

Těšíme se na viděnou v dubnu! Děkujeme za Vaši přízeň, velmi si jí vážíme!

Více o festivalu www.varimprodobrouvec.cz



Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Jste skvělí! 😇

Petra Řeřichová