Farní sbor Českobratrské církve evangelické v Praze 5 - Smíchov


Kultura, umění a historie Regionální a komunitní rozvoj

Komunitní prostor Smíchov

V září 2021 otevíráme na Smíchově Komunitní Prostor při evangelickém kostele ČCE. Vznikne multifunkční prostor, který chceme sdílet s lokální komunitou. Naším cílem je aktivizovat místní společenství jako celek, vytvářet prostor pro kreativitu a rozvoj jednotlivců. Chceme se propojit s našimi sousedy a podpořit osoby v nepříznivé sociální situaci. Nabízíme finanční/sociální poradenství a široké spektrum kulturních, společenských a aktivit. Podpořte vznik a budoucí provoz Komunitního Prostoru.

vybíráme od 18.12.2020
1 000 Kč
vybráno 0 % z 1 000 000 Kč

přispěl

1 člověk
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
V září 2021 otevíráme na Smíchově Komunitní Prostor při evangelickém kostele ČCE. Vznikne multifunkční platforma, kterou chceme sdílet s lokální komunitou.


Co se dělo v kostele do teď?


Nabízíme finanční/sociální poradenství a široké spektrum kulturních, společenských aktivit. V návaznosti na dosavadní činnost sboru budeme vítat zejména Ty, pro které přistup ke kulturnímu a společenskému dění je omezen: rodiny s dětmi v nepříznivé sociální situaci ( včetně rodin s jedním rodičem samoživitelem / samoživitelkou), seniory a příslušníky etnických menšin v oblasti pražského Smíchova.









Bude vám vystaveno potvrzení o daru pro daňové účely.

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Krásný projekt! Držím palce

Maroš Klačko
1 000 Kč