Andělé Stromu života p. s.


Hospicová a paliativní péče Zdraví

PODPOŘTE NÁS V DOBĚ PANDEMIE

HOSPICOVÁ PÉČE V DOBĚ BOJE S COVID-19. Vyhlášení nouzového stavu zásadně ovlivnilo naši práci. Nemocnice do naší péče předávají větší množství pacientů, aby došlo k uvolnění lůžek potřebných pro pacienty s koronavirem. Tento krok je pro nás na jednu stranu pozitivní, neboť můžeme více nevyléčitelně nemocným umožnit důstojně dožít v domácím prostředí, ale na druhou stranu poskytování péče ve zvýšeném ochranném režimu je mnohem náročnější a nákladnější. DĚKUJEME VÁM, ŽE NÁM V DOBĚ KRIZE POMŮŽETE!

vybíráme od 3.4.2020

SBÍRKA NA PODPORU MOBILNÍHO HOSPICE STROM ŽIVOTA V DOBĚ PANDEMIE

DĚKUJEME VÁM!
152 012 Kč

přispělo

115 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

  POMOZTE NÁM  

     Společně to zvládneme! 

    Zdravíme Vás z našeho mobilního hospice Strom života v situaci, která je pro všechny stejně složitá. I pro naše zdravotníky a asistenty v odlehčovací službě, pracovníky poradny, kteří jsou denně v terénu a poskytují péči v krizovém režimu všem našim stávajícím, ale také novým pacientům. Těch přibývá, protože je z nemocnic propouštějí, aby rezervovali potřebná lůžka pro pacienty s nemocí COVID-19. Naši pracovníci jsou v první linii jako ostatní, ale nemluví se o nich. Musí ochránit pacienty a sebe. Snažíme se minimalizovat možnost přenosu nákazy, která by mohla být pro mnohé fatální. Museli jsme se předzásobit léky, infuzemi, zdravotnickým materiálem a ochrannými pomůckami, abychom byli zajištěni i v případě výpadku dodávek. Náklady na vše uvedené NÁRAZOVĚ VZROSTLY NÁSOBNĚ! Navíc si uvědomujeme, že budeme v letošním a zřejmě i příštím roce čelit citelnému výpadku financí ze sponzorských darů, benefičních akcí atd.,které nám pomáhají dokrýt náročný provoz hospice
.
DARUJTE NÁM, PROSÍM, JAKOUKOLIV FINANČNÍ ČÁSTKU. OPRAVDU KAŽDÝ DAR SE POČÍTÁ. DĚKUJEME, ŽE POMÁHÁTE S NÁMI!

 JEDEME DÁL NA VĚTŠÍ OBRÁTKY NEŽ OBVYKLE.
      

Dárcovské výzvy k projektu

Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu
Aktivní (0)  |  Ukončené (1)

Nebyly nalezeny žádné aktivní výzvy.

Děkuji vám, za vaší úžasnou práci a péči. Jste andělé s velkým srdcem, které člověk běžně v životě nepotkává. Díky vaší laskavé péči a pomoci mohl můj táta prožít poslední týdny života důstojně, s láskou a doma, tak jak si přál.

Jitka Rakušanová
3 000 Kč

Díky za vaši péči

Zuzana Hyvnarová
300 Kč

Vaše práce je velice důležitá. Dnešním dnem začínáme pravidelně přispívat.

Michal Hadaš
200 Kč

Přeji i dalším rodinám, ať jsou v těch nejtěžších chvílích v tak dobrých rukách, jako jsme byli my. Pan doktor Nyárs nám dal možnost se rozloučit, paní sestřička Kotoučová šla celou cestou s námi a držela nás za ruku. Moc vám za všechno děkujeme.

Veronika Vaňková

Nikdy nevíme, kdy takovou pomoc budeme potřebovat my samy nebo někdo z našich blízkých. To co děláte, je odraz Vašeho srdce.

Lenka Froňková
300 Kč

Děkujeme za to, co děláte se srdcem na dlani.

Aneta Riessova

Jste úžasní a moc děkuji za pomoc mému manželovi. Bez Vás to nedám.💞💖

Milena Drozdová

Děkuji za laskavou a odbornou péči o mého manžela Jiřího

Marie Pěgřímkova
500 Kč

Mám vás ráda, jste skvělí a obětaví andělé. Lenka

Lenka Hirschová

Dekuji za pomoc pri peci o meho tatu. Preji hodne zdravi a sil!
Dekuji
Eva Mrkvanova

Eva Mrkvanova