Rotary Club Prague International


Humanitární pomoc Senioři

Podpořte Život 90 a seniory izolované ve svých domovech během epidemie COVID-19

Život 90, nezisková organizace, která poskytuje pomoc seniorům, žádá o finanční podporu na pomoc seniorům uprostřed koronavirové krize. Život 90 společně s Hlavním městem Praha založili koordinační krizové centrum pro seniory, které poskytuje pomoc při doručení potravin, léků nebo při organizaci dobrovolníků, kteří seniorům pomohou při zajištění jejich životních potřeb. Život 90 použije finanční pomoc na nákup ochranných prostředků a vybavení pro dobrovolníky, aby mohli seniorům bezpečně a efektivně pomáhat.

vybíráme od 27.3.2020
36 116 Kč
vybráno 72 % z 50 000 Kč

přispělo

14 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!
Život 90 je nezisková organizace, která poskytuje pomoc seniorům. Viz http://www.zivot90.cz. Náš Rotary klub Rotary Club Prague International podporuje Život 90 téměř 20 let.

Život 90 žádá o finanční podporu na pomoc seniorům uprostřed koronavirové krize. Život 90 společně s Hlavním městem Praha založili koordinační krizové centrum pro seniory, které poskytuje pomoc při doručení potravin, léků nebo při organizaci dobrovolníků, kteří seniorům pomohou při zajištění jejich životních potřeb. Více informací viz http://www.pomahamepraze.cz

Život 90 použije finanční pomoc na nákup ochranných prostředků a vybavení pro dobrovolníky, aby mohli seniorům bezpečně a efektivně pomáhat. Prosíme, pomozte nám v podpoře Života 90 v jejich neustálé práci v těchto těžkých chvílích.
Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Thank you Zivot 90 for the incredible work you do to improve lives of senior citizens in the Czech Republic and thank you Rotary Prague International for your continued support to this wonderful organization!

Vera Strobachova Budway
2 000 Kč