Čertovy stezky z.s.


Regionální a komunitní rozvoj Sport a volný čas

STAVÍME CYKLISTICKÝ RÁJ

3 ROKY A VÍCE NEŽ 66 LIDÍ. Tak dlouho na projektu Čertových stezek pracujeme a tolik se Vás do projektu zapojilo. Zpracovali jsme projekt, vyjednali jsme a podepsali smlouvy s majiteli pozemků - Lesy ČR s.p. a městem Nový Jičín. Zbývá zafinancovat nákladnou studii vlivu na životní prostředí, obdržet "kulaté razítko" a hlavně společně postavit prvních 7 km Čertových stezek. Stezek pro všechny, co milují jízdu na zábavných přírodních trailech, stezek cyklistické brány Beskyd. BEZ VAŠÍ PODPORY STEZKY ŽÍT NEMOHOU.

vybíráme od 5.3.2017

DARUJTE ŽIVOT STEZKÁM

Bez Vaší podpory Čertovy stezky žít nemohou
277 733 Kč

přispělo

167 lidí
Sbírka je již uzavřena. Děkujeme!

 

Věříme, že stezky mají tu magickou moc měnit životy nejen každého z nás, ale i život celého regionu. Děti přivedou do přírody, ke sportu, naučí se stezky stavět a starat se o ně.  Dospělým nabídnou skvělé místo na sport a relaxaci po rušném pracovním dni. Jsou místem pro setkávání stejně zapálených lidí. Do regionu přinesou tzv. měkkou formu turistického ruchu, za kterou jsou lidé ochotni přijíždět a trávit zde svůj volný čas i se svými rodinami. Vytvářejí příležitosti pro další rozvoj regionu. Mají moc vytvořit z "ospalé díry", místo plné života a nadšených, spolupracujících lidí. Místo, kde stojí za to žít.

Dokazujeme, že takové projekty mají smysl a dovedou žít i bez dotačních peněz a velkolepé politické podpory věnované asfaltovým cyklo dálnicím. Za Čertovými stezkami stojí komunita zapálených lidí s transparentním financováním, založeným na příspěvcích a darech.

A hlavně! Jezdit na přírodních stezkách, je skvělá zábava a sport pro všechny pohlaví a generace. Těšíme se na Vás na našich stezkách.

Čertovy stezky z.s.


JAK se vyvíjí projekt?  CO se dějte s dary?  JAK Vám můžu pomoci?  KDY budu moci vyrazit na stezky ?
Sledujte aktuality a dění na  Facebooku ČS.

DARUJ A DARUJEŠ DVAKRÁT!
Díky výzvě našich kamarádů, horolezců
Čertovou stezkou na Everest! může být tvůj dar zdvojnásoben.  Jak toho dosáhnout? Pokud tady do konce května 2017 nasbíráme více než 100 000 Kč kluci přidají stejnou částku 100 000 Kč ještě jednou. 
Skvělá výzva. Díky za ni. Věříme, že ji využijeme. :-)



 






Podpořte tento projekt ještě víc a zapojte kamarády Založit dárcovskou výzvu

Ahoj Dárci. Výzva Čertovou stezkou na Everest byla splněna, kluci jsou zpátky a je ukončena. Byli jste skvělí, ani se nemuselo čekat do konce května a za krátkou dobu se vybralo více než 100 tisíc.  Náš projekt tady jede dál a tak můžete přispívat a pomáhat dle možností celoročně.  Děkujeme Vám všem. 
Petr, Jirka, Jarda a všichni členové Čertových stezek 

Založení projektu

Mnoho zdaru a chuti překonávat překážky přeje Pepa.

Dárce
1 000 Kč

Ahoj bikeři, tesim se na traily! petr

Petr Moravec
1 000 Kč

Občas se svezu :-)

Tecka
500 Kč

Tak at´se daří! Zdraví rodačka z NJ:-)

Jana Hüttelová

krůček po krůčku a to půjde.. :)

Dárce

Hodně štestí všem ,jak na Everestu ,tak na Čertových :)

Aleš Grosman
1 000 Kč

Poslane... dobre uzijte, pak prijdeme zajezdit :)

Dárce

Na cokoli :-)

off_cz
500 Kč

něco pro čertovsky dobrý začátek:) d.

Dárce
5 000 Kč